forest against sunlight at daytime

Kerhomestari vaihtuu ja muita syksyn juttuja

Antti Rinkisen yhtiö, Rinkisen jutut on irtisanonut sopimuksen toimitusjohtajan ja kerhomestarin tehtävistä Lappeenrannan kerho Oy:n kanssa. Antti Rinkinen hoitaa kerhomestarin tehtävää vuoden 2020 loppuun saakka.

”Sopimus on irtisanottu yhteisymmärryksessä jo muutamia viikkoja sitten, mutta hallitus halusi ensin käsitellä asian ja pohtia etenemistapoja ennen virallista tiedottamista. Hallitus pohtii lähiaikoina kerhomestarin toimenkuvaa ennen päätöksiä kerhomestarin tehtävien tulevasta hoitamisesta. Erityistä kiirettä tehtävien uudelleenjärjestämiseksi ei ole. Hallitus kiittää Antti Rinkistä tehtävän hoitamisesta”, kerhon puheenjohtaja Jukka Kopra toteaa.

Kerhon talous on olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa ja hallitus huolehtii jatkossakin tarkasta taloudenpidosta vastuullisesti. Kerhomestarin toimeksiantosopimuksen irtisanominen tapahtui hyvässä yhteisymmärryksessä eikä siihen liity dramatiikkaa tai erimielisyyksiä.

”Haluan keskittyä yritykseni ydinliiketoimintaan – historia-kirjojen toimittamiseen ja viestinnän tekemiseen asiakkailleni. Kerhomestarin työt, niin mielenkiintoisia ja antoisia kuin ne ovatkin, sopivat vähän huonosti yritykseni toimintaan, sen kehittämiseen ja tekstien kirjoittamiseen ja sisältöjen tuottamiseen”, Rinkinen sanoo.

Syyskuun aikana toteutettuun jäsenkyselyyn tuli vastauksia yli 130. Tuloksista kerrotaan analyysien valmistuttua. Samalla aloittaa toimintansa kerhon strategiaa tarkasteleva työryhmä, jonka vetäjänä toimii Timo Pellikka. Strategiatyössä keskeinen lähtökohta tulee olemaan Kerhoveljien mielipiteiden huomioiminen ja Kerhon toiminnan kehittäminen vastaamaan odotuksia entistä paremmin. Taustamateriaalina käytetään sekä jäsenkyselyn tuloksia että Pellikan vetämän talousryhmän laatimaa talousanalyysiä. Strategiaryhmässä ovat Timo Pellikan lisäksi mukana Klaus Pelkonen, Arttu Muukkonen, Tommi Laitinen ja Leo Segerman. 

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *